Close

Ilmoittautuminen  //  Ilmoittaudu kursseille tai yksityisohjaukseen

Ilmoittautuminen kursseille sähköpostilla oppikoira@gmail.com

 

 

YksityisohjausIlmoittaudu tällä lomakkeella yksityisohjaukseen tai ongelmakoirakoulutukseen!

Ilmoittautumis- ja peruutusohjeetTutustuthan ehtoihin ennen ilmoittautumistasi koulutukseen.

Koulutuksiin ilmoittaudutaan ennakkoon ja ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittautumisen voi tehdä verkkolomakkeen lisäksi myös sähköpostilla tai puhelimitse. Ilmoittautuneille lähetetään kurssikirje ja lasku ennen koulutuksen alkua.

 

Peruutusehdot

Peruutus tehdään sähköpostilla tai tekstiviestillä. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi vasta, kun olemme kuitanneet sen vastaanotetuksi.

Jos peruutus on tehty vähintään 14 vrk ennen kurssin alkamista, kurssimaksua ei peritä.Tämän jälkeen kurssimaksu palautetaan vain lääkärin- tai eläinlääkärin todistusta vastaan.

Mikäli osallistumista ei peruuteta ollenkaan tai peruminen tehdään koulutuksen alettua, peritään koko koulutusmaksu. Myöhemmin kuin 14 vuorokautta ennen kurssin alkua tapahtuneesta peruutuksesta kurssimaksu veloitetaan kokonaisuudessaan.

Jos asiakas ilmoittautuu kurssille alle 14 vrk ennen kurssin alkua ja peruu itse kurssin muusta kuin sairastapauksen johdosta, veloitamme asiakkaalta koko kurssimaksun.

Sairastumisen takia tapahtuneista peruutuksista maksu palautetaan myös alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tapahtuneista peruutuksista (lääkärin/eläinlääkärintodistus esitettävä), jos sairaus estää osallistumisen yli kolmelle kurssikerralle. Muut henkilökohtaiset syyt eivät ole peruste maksun palautukselle.

 

Korvausehdot

Koiran tai tämän ohjaajan sairastumisen vuoksi väliin jäävät kurssikerrat voidaan korvata tietyin rajoituksin (lääkärin- tai eläinlääkärintodistus esitettävä). Viiden kerran kurssille osallistuvalle korvataan enintään yksi käyttämättä jäänyt kerta, ellei kouluttajan kanssa sovita erikseen toisin.

Korvaaminen tapahtuu mahdollisuuksien mukaan Koirakoulu Oppikoiran järjestämillä muilla vastaavilla kursseilla. Koirakoulu Oppikoira pidättää oikeuden määrätä, missä ryhmässä mahdolliset korvauskerrat suoritetaan. Kouluttaja voi tarjota vapaata kurssipaikkaa myös muusta kuin vastaavasta kurssiryhmästä.

Jos koiran tai ohjaajan sairastuminen aiheuttaa pidempiaikaisen poissaolon (yli 3 kertaa viiden kerran kurssilla), kurssi voidaan lopettaa kesken ja osallistumismaksu palauttaa käyttämättä jäävien kertojen osalta. Muut henkilökohtaiset syyt eivät oikeuta korvaukseen.

Huom! Ilmoittamaton poissaolo = käytetty kurssikerta

 

Yksityisohjaus

Jos asiakas keskeyttää yksityisohjauspaketin ensimmäisen tapaamisen jälkeen muusta kuin sairastumisesta johtuvasta syystä (lääkärin- tai eläinlääkärintodistus esitettävä), veloitetaan häneltä koko koulutusmaksu.

Yksityistunnit tulee peruuttaa sähköpostilla, puhelinsoitolla tai tekstiviestillä vähintään vuorokautta ennen sovittua ajankohtaa. Muussa tapauksessa Koirakoulu Oppikoira on oikeutettu veloittamaan koulutuksen hinnan mahdollisine matkakuluineen.

Huom! Ilmoittamaton poissaolo = käytetty koulutuskerta

 

Laskutus

Hinnat sisältävät arvolisäveron.

Lasku lähetetään sähköpostilla.

Kurssimaksu tulee olla suoritettuna ennen ryhmäkurssin alkua. Kuitti maksetusta laskusta lähetetään sähköpostilla (oppikoira @ gmail.com) tai tarkastetaan ensimmäisellä kurssikerralla.

Mikäli laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, lähetämme yhden huomautuslaskun, jonka jälkeen siirrämme laskun perintään.

Viivästyskorko: korkolain mukainen

Huomautusmaksu 5€

 

Vastuut ja vakuutukset

Koiran haltijana vastaat oman koirasi turvallisuudesta sekä koiran muille mahdollisesti aiheuttamista esine-, henkilö- ja eläinvahingoista.

Kouluttaja vastaa omista sekä koulutustilansa vakuutuksista.

Jos kurssilla oleva koira käyttäytyy aggressiivisesti tai muutoin vaarantaa muiden turvallisuuden, on kurssin järjestäjällä oikeus poistaa koirakko kurssilta. Kurssimaksua ei tässä tapauksessa palauteta.

 

Eettiset säännöt

Koirakoulu Oppikoira/Eläintenkouluttaja Minna Sivonen noudattaa Suomen eläinsuojelulakia sekä Suomen eläintenkouluttajat ry laatimia eettisiä sääntöjä.