Close

Ongelmakoirakoulutus  //  Ymmärrä koiraasi

Ongelmakoirakoulutus
 

Ongelmakoirakoulutuksessa on tärkeää löytää ongelman syitä koiran oppimishistoriasta tai hyvinvoinnista. Ennen koulutuksen aloittamista saat täytettäväksesi esitietolomakkeen, jonka perusteella suunnittelen koulutuksen teidän tavoitteiden mukaisesti.

Ensimmäisellä tapaamiskerralla kerron teille mm. laji- ja rotutyypillisistä käyttäytymistarpeista, kuten liikunnan, ravinnon ja aktivoinnin merkityksestä arkielämään. Myös ihmisen käyttäytyminen vaikuttaa koiran käyttäytymiseen, joten yhteisen ymmärryksen löytäminen saattaa olla hyvinkin yksinkertaista. Aloitamme koulutuksen tekemällä harjoituksia yhdessä.

Seuraavilla käynneillä jatkamme ja kehitämme harjoituksia tavoitteidenne mukaisesti. Jatkosta sovitaan yhdessä, yksilöllisesti tarpeen mukaan.

Ihmisten sitoutuminen koulutukseen on erittäin tärkeää. Koulutus suunnitellaan mahdollisimman hyvin teidän arkeenne sopivaksi, tehtäväksi jää toistaa uusia harjoitteita.

Mikäli ongelmakäyttäytyminen on alkanut äkillisesti tai jatkunut jo hyvin pitkään, suosittelen varmistamaan koiran terveydentilan käymällä eläinlääkärin vastaanotolla. Terve ja hyvinvoiva koira pystyy oppimaan ja sen käyttäytyminen muuttuu pysyvämmin.

    • Hinta €/h (sis alv 24%) 
    • Matkakulut €/km lisätään hintoihin
    • Minimiveloitus 1 h; lisätunnit pyöristetään seuraavaan lähimpään puoleen tuntiin

 

Ilmoittaumislomakkeeseen