Close

Impulssikurssi

Impulssikurssi
 

Impulssikurssi – yli 10 kk ikäisille koirille

Onko koirasi viretilaa vaikeaa hallita? Eikö arki tai harrastaminen onnistu? Palaako pinna helposti, paikallaan ei malttaisi pysyä väsyneenäkään ja hihnan toisessa päässä tilanteiden ennakointi tuntuu mahdottomalta? Impulsiivisesti käyttäytyvien koirien omalla kurssilla opetellaan muuttamaan ei-haluttuja reaktioita positiivisen vahvistamisen keinoin.

Tiesitkö, että impulsiivisesti reagoivat koirat ovat monesti lahjakkaita harrastuskoiria, mutta niillä on myös korkea riski monenlaiseen hankalaan käyttäytymiseen?

Kurssilla opit ymmärtämään käyttäytymisen syyn ja käyttämään erilaisia tekniikoita sen ratkomiseen. Opettelemme mm. hätäjarrua, vastaehdollistamista ja toiminnan sujuvuutta, joiden avulla vaikeitakin reaktioita voidaan muuttaa ja hallita paremmin. Kurssilla huomioidaan harjoittelun yksilöllinen sujuvuus ja kaikkien osallistujien turvallisuus.

Lähtövaatimuksena on sitoutuminen päivittäiseen harjoitteluun. Kurssille ovat tervetulleita kaikki impulsiivisesti käyttäytyvät koirat, joiden arjen hallintaa halutaan parantaa.

Huom! Kurssin suositusikä on noin 10kk. Oppikoiran Pentukurssin käyneet noin 8 kk ikäiset koirat voivat osallistua kurssille. Stressiherkille pennuille suosittelemme yksityisohjausta – ks. lisätietoa Pentupaketista

Kurssin harjoitukset ovat ulkona.

Kurssin tiedot

  • Kesto 5 x 1 h
  • Ryhmäkoulutus 6 koirakolle
  • Hinta € / koirakko (sis.alv 24%)

Seuraavat kurssit:

>> 
>> 
>> 
>> 
>>