Close

ReaktiiviRekut

ReaktiiviRekut
 

ReaktiiviRekut – yli 10 kk ikäisille koirille

Kiihtyykö koirasi helposti? Reagoiko koirasi ympäristön erilaisiin ärsykkeisiin herkästi? Tai onko koirallasi ongelmia käyttäytyä rauhallisesti toisten koirien läsnä ollessa ja et ole pystynyt osallistumaan ryhmäkursseille koirasi kanssa?

Jos vastaat yhteenkin kysymykseen kyllä, tämä kurssi sopii juuri teille.

Kurssilla harjoitellaan taitoja, jotka helpottavat elämistä reaktiivisen koiran kanssa. Harjoiteltavat taidot etenevät yksilöllisesti koiran tason mukaisesti. Koirakot harjoittelevat omassa rauhassaan sermien takana sisätiloissa.

Kurssi on tarkoitettu yli 10 kk ikäisille koirille.

 

Kurssin tiedot

  • Kesto 5 kertaa; Ensimmäinen kerta noin 1h, seuraavat neljä kertaa 45min
  • Ryhmäkurssi 3 koirakolle
  • Hinta  € / koirakko (sis.alv 24%)

Seuraavat kurssit:

>> 
>> 
>> 
>>