Close

Hillitysti hihnassa

Hillitysti hihnassa
 

Hillitysti hihnassa – kaikenikäisille koirille

Kouluta koirasi kohtaamaan toiset koirat ja/tai ihmiset hillitysti.

Hillitysti hihnassa -kurssi on suunniteltu ehkäisemään ongelmia. Liian innokkaan lähestymistavan omaavat koirat voivat ajan kuluessa ja kiihtymyksen kasvaessa alkaa myös rähistä ohitus- ja kohtaamistilanteissa. Ehkäise siis mahdollinen tuleva ongelma osallistumalla Hillitysti hihnassa -kurssille.

Kurssilla opastetaan ja harjoitellaan perustaitoja, joista on paljon hyötyä silloin, kun koira ei vielä itse osaa käyttäytyä rauhallisesti kohtaamis- tai ohitustilanteessa. Kurssilla käytetään myös muita koulutustekniikoita, esimerkiksi behavior adjustment training -koulutustekniikkaa.

Kurssi soveltuu koirille, joilla ei ole vielä ongelmia ohitus- tai kohtaamistilanteissa, mutta ovat esimerkiksi liian innokkaita, haluavat rynnätä toisen koiran/ihmisen luokse ja vetävät hihnassa. Kurssi soveltuu myös pennuille. Ei rähisijöille. Rähinärekut voivat aloittaa harjoittelun turvallisesti Ohita sujuvasti- tai Impulssikurssilta.

TopKurssin hyödyt koiralle & omistajalle

Kurssin hyödyt koirallesi:

  • Koiran itseluottamus vahvistuu
  • Koiran sosiaaliset taidot parantuvat ja sitä kautta koiran käytös muuttuu
  • Koira oppii miten tilanteessa käyttäydytään

Kurssin hyödyt omistajalle:

  • Opit huomioimaan ja lukemaan paremmin koirasi elekieltä
  • Opit itse toimimaan kohtaamis-/ohitustilanteissa
  • Opit itsenäisesti kouluttamaan koirallesi kohtaamistilanteissa oikeaa tapaa toimia
  • Itsevarmuutesi kasvaa

Koulutuskerrat ulkona. Huom! Muistathan varustautua sään mukaisesti! Pakkasraja -15°C.

Kurssin tiedot

  • Kesto 5 * 45 min.
  • Ryhmäkurssi 6 koirakolle
  • Hinta  € / koirakko (sis. alv 24%)

Seuraavat ajankohdat:

>> 
>> 
>> 
>> 

>>