Close

Pentueskari

Pentueskari
 

pentueskari_tp

Pentueskari – 2–4kk ikäisille koiranpennuille

Kurssi perustuu maailmanlaajuisesti tunnetun eläinkouluttaja Karen Pryorin akatemian Puppy Start Right Preschool -kurssiin.

Pentukoirien sosiaalistaminen on tärkeä osa koiran elämänkaarta. Jos tämä vaihe jää puutteelliseksi, se aiheuttaa suurella todennäköisyydellä ongelmia tulevaisuudessa. Koiranpentujen pääasiallinen sosiaalistuminen tapahtuu alle 4kk:n iässä. Siksi aivan pientäkin pentua on tärkeää kouluttaa alusta asti, jotta käyttäytyminen kehittyisi haluttuun suuntaan.

Pentueskari-kurssilla pentukoirat saavat mahdollisuuden sosiaalistua ja oppia koirien elekieltä. Pennun omistajat saavat koulutusta miten sosiaalistaa ja kouluttaa pentukoiraa niin, että pennusta on mahdollisuus tulla yhteiskuntakelpoinen koira ja ongelmilta vältytään.

TopKurssin aihepiiristä ja sisällöstä

Kurssin aiheita ovat mm.

  • Miten koulutetaan peruskäytöksiä esim. luoksetulo, istu, maahan, hihnassa kävely vetämättä?
  • Miten koiranpentu totutetaan hoitotoimenpiteisiin?
  • Miten estetään mahdollisia käytösongelmia?

pentu oppiiKurssilla totutetaan koiranpentua esim. erilaisiin ääniin ja pintoihin ja jokaisella kurssikerralla on myös pieni leikkihetki toisten pentujen kanssa.

Kurssi sisältää 4 tunnin mittaista pentujen harjoittelu- ja sosiaalistamiskertaa. Jokaisella kerralla on oma teemansa.

Kurssille voit ilmoittautua 2- 4 kk:n ikäisen koiranpennun kanssa. Kurssi ei sovellu aggressiivisesti tai hyvin pelokkaasti käyttäytyville pennuille, joille suositellaan yksityisohjausta. Myöskään sairaat pennut eivät voi osallistua kurssille (esim. silmä- tai sierainvuoto, yskiminen, ripuli). Huom! Kahden viikon varoaika, jos pentusi tai perheen toiset koirat ovat olleet sairaita.

Kurssille voi tulla koko perhe. Huomioithan kuitenkin, että perheen alle 8 v. lapsilla oltava aikuinen mukana valvomassa lasta, kun toinen huolehtii koiranpennusta. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita montako ihmistä koiranpennun kanssa on tulossa kurssille! Osallistumalla kurssille annat pennullesi hyvät mahdollisuudet kehittyä tasapainoiseksi koiraksi.

 

Kurssin tiedot

  • Kesto 4 harjoittelu/sosiaalistamiskertaa
  • Ryhmäkurssi 6 koiralle
  • Hinta  € / koiranpentu ja perhe (sis. alv 24%)
  • Kurssi sisältää Royal Canin tuotepaketin 

Seuraava Pentueskari kurssi:

>>
>>
>>
>>